Senaste nytt

Det blir inte alltid som man lovar. Jag sa att jag skulle komma igen i morgen (28 april) I dag är det den 12 maj. Alltid har vi förevändningar för varför det inte blev som vi sa. Den här gången har jag varit ute i trädgården och rensat, rensat och rensat samt lagt på lite ny jord, för att växterna ska må bra. Sedan har det regnat, regnat och regnat. Men i dag sitter jag här och försöker komma på vad vi fick veta på seminariet, som handlade om sociala medier. Jo nu kom jag på. Sociala medier handlar helt om personlighet. Få, om ens någon, vill egentligen prata med ett varumärke- vilket har varit det traditionella läget inom marknads-kommunikationen. Människor vill tala med andra människor. Ingen människa föds till en perfekt kommunikatör. Här sitter jag nu och försöker förbättra min kommunikation.

Det känns bra att få några "gillanden" och kommentarer. Jag tar gärna emot bra förbättringssynpunkter också.  

Här kommer lite till om sociala medier: "Få moderna företag kan bortse från effekterna av sociala medier i sin verksamhet. Att vara aktiv i de sociala medierna kan i många fall vara en avgörande framgångsfaktor. Men det handlar också om att lyssna på vad som händer där ute - vad säger användarna, kunderna och de anställda om ditt varumärke och ditt företag?

Ha en riktigt bra helg med sol och annat mys!!

I torsdags den 26 april var jag på ett seminarium "Allt du velat veta om sociala medier- men inte vågar fråga om" Det var Artur Leczycki, som var föreläsare. En hel dag med idéer om hur vi vårdar vårt varumärke på webben. För det första behöver moderna företag marknadsföra sig på nätet. Viktigt var att länka från olika webbsidor till eller från Facebook. Det gäller också att lyssna på vad som sägs därute. Samverka med kunder och konkurrenter.

Det viktiga för ett företag är att ha mål och syften. Detta ska skrivas ned i en handlingsplan.Just nu håller jag på med denna handlingsplan. Men samtidigt behöver boken/katalogen till konstutställningen färdigställas. Det är bara att jobba på disciplinerat och strukturerat.

Jag ska berätta mera om seminariet i morgon.

 

Hej mina besökare!

Ni får gärna komma med kommentarer på mina alster mm. Just nu har jag lagt in sista bitarna och öppnat min hemsida/blogg. Det som har varit viktigast för mig under några år är att avsluta de målningar, som ska vara med på min utställning "Observing your life". Är nu klar med 52 målningar. Nu är det "bara" ett bra galleri jag väntar på, ska dyka upp. Det ska vara rätt stort, eftersom en del av målningarna/tavlorna är stora. De behöver rätt utrymme mm. De ska också vara på rätt ställe, eftersom de "levererar viktiga budskap". Jag har många kontakter, så jag ser positivt på att mina "kära" målningar kommer på rätt ställe.  

Senaste kommentarer

31.10 | 12:55

Dina målningar berör.

...
07.07 | 13:44

hej jag skall leda en kurs i porslinsmålning där temat är allmogemålning där vi bl. ska studera norsk rosmålning.Har du lita fakta? Svårt att hitta på nätet

...
10.05 | 20:08

jättefin sida! ser fram emot att få se dina utställningar någon gång!!
kram, Sanna från M-magasin

...
22.06 | 22:37

Det vsr koselig å treffe deg på Lövrnströmska,selv om det ble et kort möte!
Håper det går like bra med deg som med meg!
Så nydelige ting du gjör!!

...
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS