Senaste nytt

Text

Det blir inte alltid som man lovar. Jag sa att jag skulle komma igen i morgen (28 april) I dag är det den 12 maj. Alltid har vi förevändningar för varför det inte blev som vi sa. Den här gången har jag varit ute i trädgården och rensat, rensat och rensat samt lagt på lite ny jord, för att växterna ska må bra. Sedan har det regnat, regnat och regnat. Men i dag sitter jag här och försöker komma på vad vi fick veta på seminariet, som handlade om sociala medier. Jo nu kom jag på. Sociala medier handlar helt om personlighet. Få, om ens någon, vill egentligen prata med ett varumärke- vilket har varit det traditionella läget inom marknads-kommunikationen. Människor vill tala med andra människor. Ingen människa föds till en perfekt kommunikatör. Här sitter jag nu och försöker förbättra min kommunikation.

Det känns bra att få några "gillanden" och kommentarer. Jag tar gärna emot bra förbättringssynpunkter också.  

Här kommer lite till om sociala medier: "Få moderna företag kan bortse från effekterna av sociala medier i sin verksamhet. Att vara aktiv i de sociala medierna kan i många fall vara en avgörande framgångsfaktor. Men det handlar också om att lyssna på vad som händer där ute - vad säger användarna, kunderna och de anställda om ditt varumärke och ditt företag?

Ha en riktigt bra helg med sol och annat mys!!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

31.10 | 12:55

Dina målningar berör.

...
07.07 | 13:44

hej jag skall leda en kurs i porslinsmålning där temat är allmogemålning där vi bl. ska studera norsk rosmålning.Har du lita fakta? Svårt att hitta på nätet

...
10.05 | 20:08

jättefin sida! ser fram emot att få se dina utställningar någon gång!!
kram, Sanna från M-magasin

...
22.06 | 22:37

Det vsr koselig å treffe deg på Lövrnströmska,selv om det ble et kort möte!
Håper det går like bra med deg som med meg!
Så nydelige ting du gjör!!

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS