Senaste nytt

Vad har hänt sen nyår 2013 -2015

Tiden går verkligen fort, speciellt när vi ser bakåt i tiden och när vi  har något riktigt intressant för sig.

Idag är det den 10 mars 2015. Under halva delen av 2013 samt 2014 satt jag vid datorn och skrev på min katalog/bok. Boken skulle finnas med till min konstutställning (ca 60 målningar). Målningarna har varit färdiga för ett bra tag sen. Dom väntade på boken.

I höstas 2014 släppte jag boken "Observera ditt liv" på bokmässan i Göteborg. Det blev en otrolig upplevelse. Så stor hade jag inte föreställt mig att mässan skulle vara.

Efter "mässupplevelsen" fortsatte jag att planera kring konstutställningen. I december 2014 blev det klart att den skulle visas på SoStockholm Gallery, Jussi Björlings Allé 5 i Kungsträdgården, Stockholm. Tiden blev den 19feb - 22feb 2015.

Det är otroligt många förberedelser innan man kommer iväg. Min man, Roland, hjälpte mig att köra ner målningarna i en släpvagn till Stockholm. Det var mycket jobb, innan vi hade lastat släpvagnen med alla målningar. När vi kom fram var det lika mycket slit och släp innan vi hade hängt målningarna till utställningen.

 Men det blev en riktigt intressant och spännande upplevelse. På vernissage dagen kom det en jämn ström av besökare, betraktare, som vi brukar kalla de som kommer och tittar på konst. Jag hade faktiskt inte trott att det skulle komma så många. De flesta hade många positiva synpunkter på min utställning. De sa att de blev glada av mina målningarna, för att färgerna var så härliga. När de hade gått runt och tittat kom de fram till mig och sa: "Det är också väldigt många budskap i dina målningar". Det var ju precis det jag önskade att betraktarna skulle se.

Fick också flera förslag till var jag skulle ha nästa utställning.  

Jag har planer på att visa den här utställningen på flera ställen. Men jag har inte bestämt mig och bokat något ännu.  

Boken finns att köpa genom min Webbutik. 159:-  moms ingår, men frakt 45:- tillkommer.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

31.10 | 12:55

Dina målningar berör.

...
07.07 | 13:44

hej jag skall leda en kurs i porslinsmålning där temat är allmogemålning där vi bl. ska studera norsk rosmålning.Har du lita fakta? Svårt att hitta på nätet

...
10.05 | 20:08

jättefin sida! ser fram emot att få se dina utställningar någon gång!!
kram, Sanna från M-magasin

...
22.06 | 22:37

Det vsr koselig å treffe deg på Lövrnströmska,selv om det ble et kort möte!
Håper det går like bra med deg som med meg!
Så nydelige ting du gjör!!

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS