Välkommen till Henny Irenés hemsida

Framtiden ser blomstrande och ljus ut

Välkommen till min webbsida

Trevligt att ni tittade in till mig. Jag heter Henny Irené Melin Olsson och man kan säga att jag är född med en pensel i handen. När jag var bara tre år var det blanka papper och färgpennor, som hägrade för mig.

Men som den nyfikna person jag är så har jag prövat på det mesta som kommit i min väg i livet, giftermål, barn och flyttat många gånger. Därför har jag också haft turen att få arbeta inom på flera olika arbetsområden, bla a bildlärare, affärsbiträde, telefonist, taxilogistiker, cirkelledare, miljöutbildare, MKB-utredare, framtagande och uppbyggande av ledningssystem för miljö, kvalitet och arbetsmiljö, internrevisor, certifieringsarbete, miljö-,kvalitet- samt arbetsmiljösamordnare och naturligtvis konstnär.

Jag är också mycket intresserad av natur och kultur. Därav kommer mitt trädgårdsintresse. Det är som ett livselixir, en passion.    

Välkommen till vår webbsida

Flora och Fauna är också ett intresse jag har. Men det är inte bara blommor och djur ute i naturen utan alla husdjur älskar jag. När jag slutade min anställning på VV Konsult, passade jag på att köpa en hund. Tillsammans med min man startade vi också ett eget företag "HIMRO HB". Det har vi nu haft över 9 år. Vår lilla hund som vi döpte till miss Maggie blev på nyårsaftonen 2014, åtta år. Det är en underbar liten varelse, som ger oss både motion, motivation, mental träning och aldrig sysslolösa. 

 

Välkommen till vår webbsida

Sist men inte minst, så är det KONSTEN, som ligger mig varmast om hjärtat. Under flera år har jag arbetat på en utställning som heter "Observera ditt liv" (Observing your life). Den har fem underrubriker:
* Vi är varandras privata miljö
* Vi är varandras arbetsmiljö
* Vi är en del i den offentliga miljön
* Vi är en part i den yttre miljön, natur och kultur
* Livselixir el Passion

Det är en av grundorsakerna till att jag har startat upp denna "websideblogg", för att du ska få möjlighet att följa mig  och konsten. Du får veta både här, på facebook, twitter och på många andra ställen, var och när utställningarna går av stapeln.

Det är en COMEBACK jag gör efter att jag har arbetat som bildlärare och etablerad konstnär och allmågemålare i Hälsingland. Min familj och jag bodde i Bollnäs från 1970-talet till 1991 då vi flyttade till Ornäs. Eftersom det inte fanns någon bildlärartjänst ledig, så läste jag MKB (miljökonsekvensbeskrivningar) och ekologi mm tillsammans med planingenjörerna på högskolan i Gävle. Efter det la jag penslar och färger på hyllan i alltför många år.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

sanna | Svar 10.05.2017 20:08

jättefin sida! ser fram emot att få se dina utställningar någon gång!!
kram, Sanna från M-magasin

Anne-Karine Gröttheim | Svar 22.06.2016 22:37

Det vsr koselig å treffe deg på Lövrnströmska,selv om det ble et kort möte!
Håper det går like bra med deg som med meg!
Så nydelige ting du gjör!!

Eva | Svar 21.05.2015 12:32

Roligt och intressant att titta in i din värld. Delar ju ditt intresse för färg och form. Härligt att se din hemsida och alla dina målningar. Kram tills vi ses

Ann Kristin Hermansen | Svar 04.06.2012 01:52

Kjære kusine: TAKK

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

31.10 | 12:55

Dina målningar berör.

...
07.07 | 13:44

hej jag skall leda en kurs i porslinsmålning där temat är allmogemålning där vi bl. ska studera norsk rosmålning.Har du lita fakta? Svårt att hitta på nätet

...
10.05 | 20:08

jättefin sida! ser fram emot att få se dina utställningar någon gång!!
kram, Sanna från M-magasin

...
22.06 | 22:37

Det vsr koselig å treffe deg på Lövrnströmska,selv om det ble et kort möte!
Håper det går like bra med deg som med meg!
Så nydelige ting du gjör!!

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS